اختلال هوشمند؟ چین تا سال ۲۰۲۵ ربات های انسان نما مجهز به هوش مصنوعی تولید خواهد کرد تا صنعت را متزلزل کند.

وزارت صنعت و فناوری اطلاعات چین (MIIT) در یک توسعه پیشگامانه که پیامدهای گسترده‌ای بر روباتیک و هوش مصنوعی خواهد داشت، از طرحی بلندپروازانه برای ایجاد و تولید انبوه روبات‌های انسان‌نما که نوید اختلال در صنایع و تعاملات انسانی را می‌دهند، رونمایی کرده است.

چشم انداز MIIT که به طور بالقوه مانند گوشی های هوشمند “مشکل کننده” توصیف می شود، به دنبال تغییر شکل جهان از طریق این روبات های انسان نما پیشرفته است.

بر اساس اعلام MIIT در هفته گذشته، انتظار می رود ربات های انسان نمای کشور تا سال ۲۰۲۵ به “سطح پیشرفته” برسند و تولید انبوه تا آن زمان به واقعیت تبدیل شود. انتشار این نقشه راه به طور قابل توجهی باعث افزایش قیمت سهام شرکت های روباتیک چینی شده است.

این حرکت استراتژیک جزء مهمی از تلاش های گسترده تر چین برای رقابت با ایالات متحده در حوزه نیمه هادی ها و سخت افزار است.

شرکت‌های مستقر در ایالات متحده مانند تسلا و بوستون داینامیک در خط مقدم نوآوری در این زمینه بوده‌اند و چین به‌عنوان بزرگ‌ترین تولیدکننده لوازم الکترونیکی در جهان، قصد دارد پیشرفت‌های چشمگیری در سنجش محیطی، کنترل حرکت و تعامل انسان و ماشین در آینده ایجاد کند. دو سال.

دولت همچنین ادغام هوش مصنوعی در رباتیک را تأیید می کند و تحقیق در مورد توسعه اندام های چابک را تشویق می کند.

اگرچه این سند سیاست به جزئیات پیچیده نمی‌پردازد، اما بر عزم چین برای ایجاد ربات‌های انسان‌نما با قابلیت تفکر، یادگیری و نوآوری تا سال ۲۰۲۷ تاکید می‌کند. تولید در مقیاس این ربات های انسان نما.

پیش‌بینی می‌شود که روبات‌های انسان‌نما به تدریج وظایف مختلفی را که در حال حاضر توسط انسان انجام می‌شود، از جمله انتخاب خواربار و کار در محیط‌های خطرناک بر عهده بگیرند که به طور بالقوه انقلابی در چندین صنعت ایجاد می‌کند.

توجه به این نکته مهم است که چین در تلاش برای تولید انبوه روبات‌های انسان‌نما تنها نیست. در ایالات متحده، شرکت هایی مانند Agility Robotics در حال آماده شدن برای افتتاح یک کارخانه ربات در اورگان هستند، جایی که آنها قصد دارند صدها ربات دوپا با قابلیت راه رفتن، خم شدن و حمل بسته ها را تولید کنند.

علاوه بر این، سایر شرکت‌های آمریکایی قبلاً پیشرفت‌های چشمگیری در توسعه ربات‌های انسان‌نما داشته‌اند که نمونه‌ای از ربات «اپتیموس» تسلا و ربات اطلس بسیار چابک بوستون داینامیکس است که به‌خاطر چرخش‌های پشتی‌اش معروف است. شایان ذکر است، گروه خودروسازی هیوندای کره جنوبی سه سال پیش، Boston Dynamics را در یک معامله قابل توجه ۱٫۱ میلیارد دلاری خریداری کرد، که بیشتر بر تلاش جهانی برای پیشرفت در رباتیک انسان نما تاکید کرد.


منبع: https://www.firstpost.com/tech/china-to-mass-produce-ai-powered-humanoid-robots-by-2025-to-unsettle-industry-13368592.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *