خانواده های گروگان های حماس و سایر قربانیان از بایننس به دلیل تسهیل پرداخت ها شکایت کردند

خانواده‌های شهروندان آمریکایی که توسط حماس در غزه گروگان گرفته شده‌اند، همراه با خانواده‌های دیگر افرادی که توسط این گروه شبه‌نظامی در پی حمله ۷ اکتبر کشته شدند، از بایننس به دلیل تسهیل پرداخت‌ها برای این گروه تروریستی شکایت کردند.

یک مادر آمریکایی به نام جودیت رانان که در غزه توسط حماس به گروگان گرفته شده بود، به همراه بستگان دو مرد کشته شده در حمله ۷ اکتبر این گروه شبه نظامی، علیه غول ارزهای دیجیتال Binance شکایت کرده اند.

این اقدام قانونی که در دادگاه فدرال در منهتن در ۳۱ ژانویه آغاز شد، بایننس را متهم به تسهیل خشونت با اجازه دادن به حماس برای تجارت بر روی پلت فرم خود کرد.

راعنان که به همراه دخترش در ۲۰ اکتبر آزاد شد و خانواده های سرباز نیروهای دفاعی اسرائیل، ایتا گلیسکو و دکتر دانیل لوی لودمیر که در حمله حماس جان خود را از دست دادند، به دنبال خسارت علیه بایننس و همچنین ایران و ایران هستند. سوریه.

این شکایت اولین پرونده مدنی در مجموعه ای از اقدامات قانونی است که حماس و شبکه های آن را پس از حمله و آدم ربایی دسته جمعی این گروه هدف قرار می دهد، که منجر به درگیری مداوم با اسرائیل شد.

شکایت حقوقی علیه Binance در پی تحقیقات قانونی و جنایی در بزرگترین صرافی ارزهای دیجیتال جهان در سال ۲۰۲۳ صورت گرفت.

بایننس اخیراً به نقض تحریم ها و قوانین مبارزه با پولشویی اعتراف کرد که منجر به جریمه ۱٫۸ میلیارد دلاری و ضبط ۲٫۵ میلیارد دلاری شد. ژائو چانپنگ، مدیر عامل سابق بایننس به دلیل نقض قوانین بانکی در انتظار صدور حکم است.

شاکیان به نمایندگی از وکیل رابرت سیدن، نسبت به پیگیری “خسارات اساسی” تحت قوانین ایالات متحده، از جمله قانون ضد تروریسم ابراز اطمینان می کنند. این شکایت بایننس را به کمک و مشارکت و حمایت مادی از حماس متهم می کند.

ادعاهای دولت در پرونده Binance نشان می دهد که تراکنش های بیت کوین که توسط شاخه نظامی حماس، گردان های القسام تسهیل شده است، برای جمع آوری کمک های مالی برای مقاومت فلسطین استفاده شده است. بایننس به حداقل ۱٫۱ میلیون تراکنش به ارزش ۸۹۹ میلیون دلار اعتراف کرد که توسط افراد در ایران با نقض تحریم های آمریکا انجام شده است.

در این شکایت آمده است که کمک بایننس به حماس در تأمین مالی حملات خشونت آمیز و استخدام افراد برای انجام چنین حملاتی نقش داشته است. علاوه بر این، شاکیان ادعا می کنند که ایران به عنوان “حامی اصلی تروریسم حماس” ظاهر شده است و به طور مداوم بودجه قابل توجهی برای حمایت از عملیات این گروه ارائه می دهد. این شکایت همچنین سوریه را به عنوان یکی از مشارکت‌کنندگان در نظامی‌سازی حماس در پیش از حمله ۷ اکتبر نشان می‌دهد.

شاکیان علاوه بر درخواست خسارت علیه بایننس، پیگیر پیگرد قانونی علیه ایران و سوریه به عنوان کشورهای حامی تروریسم هستند. این شکایت شامل دختر رعنان، ناتالی، که به مدت دو هفته در غزه اسیر بود و همسر سابق خانم راعنان در میان شاکیان نامبرده است.

(با ورودی های نمایندگی ها)


منبع: https://www.firstpost.com/tech/families-of-hamas-hostages-other-victims-sue-binance-for-facilitating-payments-13676862.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *