استارتاپ فضایی ژاپنی که قصد دارد تا سال ۲۰۴۰ ماه را مستعمره کند تا به زودی ماموریت دوم را انجام دهد

استارت‌آپ فضایی ژاپنی Ispace Inc. در حال آماده شدن برای تلاش دیگری برای فرود یک مریخ نورد بر روی ماه است که ماموریت اولیه آن در آوریل با شکست به پایان رسید. طبق گفته این شرکت مستقر در توکیو، ماموریت دوم قرار است با موشک فالکون ۹ اسپیس ایکس در زمستان ۲۰۲۴ نیمکره شمالی پرتاب شود.

تاکشی هاکامادا، مدیر اجرایی Ispace، بر اهمیت تجربه و داده‌های به‌دست‌آمده از اولین تلاش علیرغم عدم موفقیت در فرود بر ماه تأکید کرد. فرودگر این ماموریت که «تاب آوری» نام دارد، محموله های مختلفی از جمله الکترولیز آب، ماژول آزمایشی تولید مواد غذایی، کاوشگر فضای عمیق، صفحه فلزی یادبود بر اساس سری انیمیشن ژاپنی Gundam و یک ریز مریخ نورد را حمل خواهد کرد. توسط Space

این ریز مریخ نورد با وزن تقریبی ۵ کیلوگرم و ارتفاع ۲۶ سانتی‌متر، مجهز به دوربینی با کیفیت بالا برای ثبت تصاویر سطح ماه و بیل برای جمع‌آوری سنگ‌های ماه خواهد بود. Ispace قصد دارد به برنامه Artemis ناسا کمک کند که بر بازگرداندن فضانوردان به ماه تمرکز دارد.

شکست فرودگر Hakuto-R Mission 1 Ispace در ماه آوریل یک عقبگرد برای جاه طلبی های این شرکت در صنعت فضای تجاری بود. ارتباط در طول نزدیک شدن نهایی قطع شد و منجر به فرود سخت شد. ماموریت ۲ آینده شامل بهبودهایی از جمله اعتبار سنجی نرم افزاری، دامنه شبیه سازی فرود گسترده و آزمایش میدانی اضافی سنسورهای رادار برای افزایش دقت ماموریت خواهد بود.

ایسپیس که در سال ۲۰۱۰ تاسیس شد، ایجاد یک شهرک ماه را تا سال ۲۰۴۰ در نظر دارد و قصد دارد با حمل کالا و تجهیزات به ماه درآمدزایی کند. ماموریت دوم، Ispace را در رقابت با شرکت‌های دیگر، مانند Intuitive Machines Inc. و Astrobotic Technology Inc. قرار می‌دهد تا به اولین فرود تجاری روی ماه برسد.

این اعلامیه پس از پرتاب موفقیت‌آمیز موشک H2-A توسط آژانس اکتشافات هوافضای ژاپن (JAXA) در ماه سپتامبر، حامل یک ماهواره تصویربرداری پیشرفته و یک فرودگر سبک وزن است که قرار است در ژانویه به ماه برسد. علاقه مجدد به اکتشاف ماه پس از فرود موفقیت‌آمیز هند بر ماه در ماه آگوست رخ داد، در حالی که تلاش روسیه به دلیل نقص موتور با شکست مواجه شد.

علیرغم علاقه روزافزون به صنعت فضای تجاری، چالش هایی مانند کمبود موشک با ظرفیت محموله منجر به مشکلاتی برای برخی شرکت ها در اجرای برنامه های پرتاب شده است. یوساکو مائزاوا، میلیاردر ژاپنی اخیراً پس از یک انفجار آزمایشی در ماه آوریل، از لغو نامحدود برنامه های پرتاب استارشیپ اسپیس ایکس خبر داد. اسپیس ایکس مجوز از سرگیری پرتاب موشک استارشیپ را با یک پنجره هدفمند در روز جمعه دریافت کرد.


منبع: https://www.firstpost.com/tech/japanese-space-startup-that-aims-to-colonise-moon-by-2040-to-launch-second-mission-to-moon-13395112.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *