ارزیابی پیامدهای امنیت سایبری هوش مصنوعی برای سازمان ها

هوش مصنوعی پلتفرم ها به سرعت در محیط کار مدرن ضروری می شوند. با این حال، این ابزارها توسط عوامل تهدید برای ایجاد نرم افزارهای مخرب نیز مورد استفاده قرار می گیرند.

یافته های اخیر یک نظرسنجی Salesforce نشان می دهد که ۶۷ درصد از رهبران ارشد فناوری اطلاعات به دنبال ادغام هوش مصنوعی مولد در عملیات خود هستند، با این حال ۷۱ درصد معتقدند که این ابزارها ممکن است به طور ناخواسته راه های جدیدی را برای آنها باز کند. داده ها امنیت نقض ها و حق با آنهاست.

هر پیشرفت بزرگ جدید در فناوری خطرات مرتبط با خود را به همراه دارد، بنابراین سازمان ها باید با احتیاط عمل کنند. اما در پشت سرفصل‌ها، می‌توانیم از این واقعیت که اینها لزوماً تهدیدهای جدیدی نیستند نیز تسلی دهیم. تغییر واقعی بازی در هوش مصنوعی ظرفیت آن برای اجرای این تکنیک ها در مقیاسی بی نظیر است.

تقویت پایه ها در عصر هوش مصنوعی

معرفی هوش مصنوعی به کسب و کار شما در این مرحله به معنای بازنگری کامل جریان فعلی نیست امنیت سایبری استراتژی ها. این امر مستلزم دوبرابر کردن بهداشت سایبری و درست کردن اصول اولیه است.

بسیاری از سازمان ها هنوز به این امر مسلط نشده اند. بر اساس جدیدترین بررسی نقض امنیت سایبری DCMS، برخی از زمینه های بهداشت سایبری مانند کلمه عبور سیاست ها، شبکه ها فایروال هاو مهلت ۱۴ روزه برای اعمال وصله های نرم افزاری، در بین مشاغل رو به کاهش است.

قبل از هدایت مجدد توجه و منابع برای مقابله با تفاوت های ظریف تهدیدات ناشی از هوش مصنوعی، ضروری است ابتدا به اصول اساسی در امنیت بپردازیم. به این موضوع فکر کنید: اگر به دستور پخت اصلی تسلط ندارید، آرزوی پختن یک کیک لذیذ منطقی نیست.

تطبیق چارچوب های امنیتی مدرن برای تهدیدات هوش مصنوعی

همانطور که هوش مصنوعی و پلتفرم‌های مولد مانند آن هستند ChatGPT در حال حاضر روش‌های حمله سنتی را در دسترس‌تر می‌کنند، سخت‌تر کردن اصول امنیتی خود برای محافظت در برابر حجم فزاینده حملات، مهم‌تر از همیشه است. اینها شامل دستیابی به دید کامل، تقویت و حفاظت، حفظ هوشیاری با نظارت، پاسخ سریع به تهدیدات، و ارزیابی و اصلاح مداوم شیوه های امنیتی است.

یکی از بهترین گام‌های اولیه برای قطع مسیر مهاجم، استفاده از مدل «Zero Trust» است. Zero Trust در هسته خود برای احراز هویت، مجوز و اعتبارسنجی مداوم کاربران طراحی شده است و چارچوبی قوی ارائه می‌کند که چالش‌های در حال تکامل کسب‌وکارهای مدرن را برآورده می‌کند. از توانمندسازی کارکنان راه دور برای دسترسی ایمن به سیستم‌ها، تا محافظت از سیستم‌های ابری هیبریدی و حتی عمل کردن به عنوان یک لایه دفاعی در برابر باج افزار تهدیدات، مزایای امنیتی عظیمی را به همراه دارد.

Zero Trust فراتر از مرزهای امنیتی متعارف گسترش می یابد تا بر اساس این اصل اصلی ایجاد شود که سازمان ها هرگز نباید هویت را بدیهی بدانند و باید از حداقل رویکرد دسترسی برای به حداقل رساندن سطح حمله استفاده کنند. این اصل در هنگام برخورد با هوش مصنوعی مولد با جلوگیری از ارسال داده‌های حساس به سرویس‌هایی مانند ChatGPT و اطمینان از دسترسی کاربران تنها به داده‌هایی که بیشترین ارتباط را با نقش‌هایشان دارند، به همان اندازه معتبر است.

مدیریت آسیب پذیری و هوش مصنوعی

سازمان‌ها همچنین باید بدانند که چگونه آسیب‌پذیری‌ها را مدیریت کرده و سطح حمله خود را کاهش دهند تا اطمینان حاصل شود که دفاعی قوی قبل از معرفی هوش مصنوعی وجود دارد. اکثر سازمان‌ها در حال حاضر یک سطح حمله در حال گسترش برای مدیریت و حجم بیشتری از آسیب‌پذیری‌ها برای ردیابی دارند. گره زدن داده‌های متفاوت و داشتن اطلاعات زمینه‌ای برای دانستن اینکه کدام آسیب‌پذیری باید اولویت‌بندی شود، ماموریت حیاتی است. این به ساده‌سازی و خودکارسازی استراتژی‌های پاسخ تیم برای رسیدگی به این آسیب‌پذیری‌ها به طور سیستماتیک کمک می‌کند.

راه‌حل‌های پیشرفته اکنون این قابلیت را دارند که داده‌های بسیاری از ابزارهای امنیتی را که اکثر سازمان‌ها در طول سال‌ها جمع‌آوری کرده‌اند، جمع‌بندی و غربال کنند. با کمک هوش مصنوعی، این راه حل ها می توانند بیش از ۲۰۰۰۰۰ آسیب پذیری استاندارد را کاهش دهند و دید بیشتری را نسبت به تهدیدات بالقوه ارائه دهند.

شناسایی ریسک هایی که بزرگترین تهدید را برای یک کسب و کار ایجاد می کنند، برای ایجاد استراتژی های واضح برای حفاظت از دارایی های فنی یک شرکت ضروری است. هویت از اهمیت ویژه ای برخوردار است و نقش ها و مسئولیت های روشنی باید در تمامی سطوح سازمان، از کارکنان سطح پایه گرفته تا اعضای هیئت مدیره، تعریف شوند. به یاد داشته باشید که نقش یک کارمند دوگانه است – آنها می توانند به عنوان یک دفاع عمل کنند یا بر اساس استراتژی های امنیت سایبری گسترده تر سازمان تبدیل به یک آسیب پذیر شوند.

در نهایت، از آنجایی که امنیت سایبری سفری است که نیاز به بهبود مستمر دارد، یک رویکرد گام به گام ضروری است. هنگامی که اصول اولیه کاملاً در جای خود قرار گرفتند، یک سازمان می‌تواند طرح مدیریت آسیب‌پذیری خود را ارتقا دهد و اطمینان حاصل کند که همیشه یک قدم جلوتر از مهاجمان سایبری است.

سرمایه گذاری درست

برای هر برنامه امنیتی، باید تصمیم بگیرید که چه چیزی را در اولویت قرار دهید: با ترکیبی از هوش مصنوعی، هدفمندترین سرمایه گذاری ها برای مدیریت بزرگترین خطرات برای سازمان شما انجام می شود. با به کارگیری فناوری‌های تشخیص پیشرفته و پیروی از بهترین شیوه‌های صنعت برای محافظت از شبکه و نقاط پایانی خود شروع کنید. برای مشاغل کوچکتر با منابع محدود، برون سپاری امنیت به ارائه دهندگان خدمات مدیریت شده (MSP) یک انتخاب هوشمندانه است. اینها طیف کاملی از خدمات امنیتی را ارائه می دهند و حفاظت سطح بالا را برای مشاغل در هر اندازه ای در دسترس قرار می دهند.

شایان ذکر است که ۸۰ درصد از موارد نقض امنیتی به دلیل نظارت های اولیه امنیت سایبری رخ می دهد. چنین حوادثی اغلب از طریق سرمایه گذاری پایدار، رویکرد رهبری محور به امنیت و افزایش آگاهی از خطرات قابل پیشگیری است.

سرمایه گذاری صرفا بر روی جدیدترین فناوری ها راه حل نیست. یک استراتژی جامع که شامل توسعه استعدادها، بهبود فرآیندها و انتخاب ابزارهای امنیتی مناسب است بسیار مهم است. هوش مصنوعی می‌تواند دارایی قدرتمندی در افزایش امنیت باشد، اما اثربخشی آن به یک پایه قوی از ضروریات امنیت سایبری بستگی دارد.

تنها با این رویکرد کل‌نگر، سازمان‌ها می‌توانند از قدرت هوش مصنوعی بدون وارد کردن ریسک‌های بیشتر به سازمان خود استفاده کنند.

ما بهترین VPN تجاری را معرفی کرده ایم.


منبع: https://www.techradar.com/pro/assessing-the-cybersecurity-implications-of-ai-for-organizations

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *