دسترسی به آدرس های ایمیل فوق العاده آسان است. میتوانید آنها را بخرید، حدس بزنید، آنها را از رسانههای اجتماعی جمعآوری کنید – همه جا هستند. این بدان معناست که اساساً هر کسی می تواند برای شما ایمیل بفرستد و می تواند هر آنچه را که می خواهد بفرستد.
یکی از روشهای محبوب کلاهبرداران ایمیل برای سرقت اطلاعات حساس، تظاهر به یک شرکت قانونی است. هر چه شرکت بزرگتر باشد، افراد بیشتری به آن مربوط می شود، بنابراین نام های برتر مانند آمازون، پی پال، DHL، مایکروسافت، گوگل، لینکدین، واتس اپ و فدرال اکسپرس رایج هستند.
همچنین ممکن است ایمیلهای فیشینگ خاص منطقه را ببینید که به عنوان خدمات پستی در کشور شما یا حتی یک سازمان مالیاتی در حال رژه هستند. برای کلاهبرداران، ترفند این است که نامهایی را که میشناسید و قبلاً به آنها پول میدهید انتخاب کنید، تا هنگام خواندن ایمیل مشکوک نباشید. خود ایمیل می تواند انواع مختلفی از بدافزارها را منتشر کند و همچنین شما را فریب دهد تا اطلاعاتی مانند شماره حساب یا رمز عبور را وارد کنید.
پیوندهای موجود در ایمیل همچنین میتوانند شما را به وبسایتهای جعلی هدایت کنند و از شما بخواهند بدافزار را دانلود کنید. این نوع پیوندها همچنین میتوانند از سوی افرادی که میشناسید ارائه شوند: زمانی که کلاهبرداران با موفقیت به یک حساب کاربری نفوذ میکنند، اغلب ایمیلهای فیشینگ خود را به کل لیست مخاطبین قربانی ارسال میکنند.
نکته برای اجتناب از این نوع ترفندها این است که همیشه هنگام چک کردن ایمیل های خود توجه کنید. هر زمان که ایمیلی از شما درخواست می کند که اقدام کنید، برای مشاهده آدرس ایمیل، روی فرستنده کلیک کنید – احتمالاً این فقط یک رشته از حروف تصادفی، اعداد و مزخرفات کلی است، نه فرستنده مناسب.
منبع: https://www.slashgear.com/1448062/most-common-ways-malware-spread/