پاپ فرانسیس: نحوه استقرار هوش مصنوعی معیار واقعی انسانیت ما خواهد بود.

کلمه سال در واقع – به نظر می رسد حتی کلیسای کاتولیک نیز نمی تواند از صحبت کردن در مورد آن دست بکشد هوش مصنوعی. رویدادهای در حال رخ دادن در خاورمیانه و ادامه جنگ در اوکراین باعث شده است که آرزوی قدیمی کریسمس “صلح روی زمین” حتی بیش از حد معمول احساس شود (هر چه که باشد). با این حال، این که پاپ هوش مصنوعی را در ترکیب قرار دهد ممکن است کمی کمتر مورد انتظار باشد.

پیام پاپ به مناسبت روز جهانی صلح (اول ژانویه) با عنوان «هوش مصنوعی و صلح» است. در حالی که او نسبت به فناوری ابراز خوش بینی محتاطانه می کند، او همچنین ابراز نگرانی می کند که در تلاش ما برای آزادی مطلق، خطر سقوط در “مارپیچ یک دیکتاتوری تکنولوژیک” را داریم.

در شکاف بین کسانی که طرفدار خودگردانی هستند و نوآوری و کسانی که از قوانین سختگیرانه حمایت می کنند تهدیدات بالقوه هوش مصنوعی فن آوری در خلیج، پاپ فرانسیس قطعا متعلق به اردوگاه طرفدار مقررات است.

پاپ در پیام خود گفت: مقیاس جهانی هوش مصنوعی به وضوح نشان می دهد که در کنار مسئولیت دولت های مستقل برای تنظیم استفاده از آن در داخل، سازمان های بین المللی می توانند نقش تعیین کننده ای در دستیابی به توافقات چند جانبه و هماهنگی اعمال و اجرای آنها ایفا کنند. رهبران جهان.

با این حال، این احساسات به هیچ وجه به این معنا نیست که پاپ کاملاً با این فناوری مخالف است. از جمله مزایای دیگر، پاپ آن را می گوید به عنوان مثال، رهایی از مشقت‌ها، تولید کارآمدتر، حمل‌ونقل آسان‌تر و بازارهای آماده‌تر و انقلابی در فرآیندهای سازمان‌دهی و تأیید داده‌ها را نوید می‌دهد.

موردی برای یک مکتب جدید از الگوور-اخلاق

فراتر از تهدیدات برای “بقا و خانه مشترک ما”، به نظر می رسد پاپ به شدت از خطرات قریب الوقوع تری ناشی از هوش مصنوعی – تقویت تعصب، بی عدالتی و تعصب آگاه است.

پاپ فرانسیس ادامه داد: «ما باید به خاطر داشته باشیم که تحقیقات علمی و نوآوری‌های تکنولوژیکی بی‌جسم و «خنثی» نیستند، بلکه در معرض تأثیرات فرهنگی هستند.

او اظهار داشت: “به عنوان فعالیت های کاملاً انسانی، جهت گیری هایی که آنها می گیرند منعکس کننده انتخاب های مشروط به ارزش های فردی، اجتماعی و فرهنگی در هر عصری است. همین امر را باید در مورد نتایج حاصل از آنها گفت.” گفت و گوی بین رشته ای با هدف توسعه اخلاقی الگوریتم ها – یک “الگوری اخلاق”.

در این پیام همچنین اشاره شده است خطرات ناشی از توهماطلاعات نادرست و متعاقب آن از بین رفتن اعتماد به منابع رسانه ای، همراه با تهدید حریم خصوصی، داده ها و مالکیت معنوی. علاوه بر این، این ترس را ابراز کرد که “فرض پرومته ای خودکفایی” به نابرابری نامتناسب و انباشت ثروت هنگفت در دست عده معدودی منجر شود.

در پایان، روشی که ما استفاده می کنیم [AI] شامل کمترین برادران و خواهران، آسیب پذیرترین و نیازمندترین، معیار واقعی انسانیت ما خواهد بود.»

طبق گفته‌های سرسخت‌ترین حامیان هوش مصنوعی (مأموریت OpenAI ایجاد “AGI ایمن که به نفع تمام بشریت است” است)، احتمالاً هوش مصنوعی می‌تواند کار بهتری را در ایجاد صلح نسبت به انسان‌ها انجام دهد.


منبع: https://thenextweb.com/news/pope-francis-ai-true-measure-of-humanity

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *