ناسا آب حیاتی و کربن را در نمونه‌های سیارک بننو که توسط OSIRIS-REx جمع‌آوری شده است، پیدا کرد.

ناسا فاش کرده است که نمونه های بازیابی شده از سیارک بننو توسط کاوشگر OSIRIS-REx پر از آب و ترکیبات حاوی کربن است.

این اطلاعیه هیجان انگیز پس از آن صورت می گیرد که کاوشگر با موفقیت یک سفر بازگشتی به فاصله ۱٫۴ میلیارد مایلی (۲٫۳ میلیارد کیلومتری) از سیارک را در ماه گذشته انجام داد و با خیال راحت یک کپسول جمع آوری حاوی تقریباً ۸٫۸ اونس (۲۵۰ گرم) موادی را که در اواخر سال ۲۰۲۰ از Bennu جمع آوری کرد، تحویل داد. به صحرای یوتا.

مرکز فضایی جانسون ناسا در هیوستون این نمونه های گرانبها را که به زودی برای تجزیه و تحلیل عمیق در اختیار محققان سراسر جهان قرار خواهد گرفت، در اختیار گرفته است. دانشمندان به شدت به پتانسیل این ماده برای روشن کردن منشأ حیات روی زمین علاقه مند هستند.

بسیاری از دانشمندان حدس می زنند که سیارک های غنی از کربن مانند Bennu ممکن است عناصر ضروری برای حیات ارگانیک را ذخیره کرده باشند که این نمونه ها را ارزشمند می کند.

Dante Lauretta، دانشمند سیاره‌شناسی از دانشگاه آریزونا و محقق اصلی ناسا در این مأموریت، دیدگاه خود را در مورد Bennu بیان کرد و آن را “کپسول زمانی که به ما بینش عمیقی از منشاء منظومه شمسی ارائه می‌کند” نامید.

Bennu قبلاً محققان را با ویژگی های غیر متعارف خود شگفت زده کرده بود. هنگامی که کاوشگر OSIRIS-REx در ابتدا برای جمع‌آوری نمونه به سطح نزدیک شد، پس از ۲۲ ماه چرخش به دور سیارک برای انتخاب مکان ایده‌آل، سنگی صلب را پیش‌بینی کردند.

با این حال، سطح به طور قابل توجهی متخلخل است. به جای مواجهه با مقاومت، فضاپیما شروع به فرو رفتن در سطح کرد، لحظه ای دلهره آور که توسط لورتا به عنوان “وحشتناک” توصیف شد.

این کاوشگر با فعال کردن رانشگرهای خود به سختی از مصرف بننو در امان ماند و منجر به ایجاد یک دهانه عظیم ۲۶ فوتی (۸ متری) شد – تضاد کامل با فرورفتگی کوچک پیش بینی شده.

این ناهنجاری نشان داد که ذرات بیرونی بننو “بقدر شل و به آرامی به یکدیگر متصل شده اند که بیشتر شبیه یک مایع عمل می کنند تا جامد.” این مشاهدات می‌تواند پیامدهای قابل‌توجهی برای استراتژی‌های انحراف داشته باشد در صورتی که سیارکی شبیه به بننو زمین را تهدید کند.

پس از بازگشت کپسول به زمین، کاوشگر OSIRIS-REx سفری طولانی را به سیارک آپوفیس آغاز کرده است که قرار است در سال ۲۰۲۹ به مقصد برسد. اگرچه هیچ نمونه ای در طول این ماموریت جمع آوری نخواهد شد، کاوشگر ۱۸ ماه را صرف ثبت تصاویر و تصاویر خواهد کرد. نقشه برداری آپوفیس

آپوفیس که در ابتدا به عنوان یک تهدید بالقوه برای برخورد زمین در سال ۲۰۶۸ در نظر گرفته شد، دیگر به عنوان یک خطر معتبر در نظر گرفته نمی شود. با این وجود، هدف دانشمندان دستیابی به بینش‌های ارزشمندی در مورد سایر سیارک‌هایی از نوع مشابه است که می‌تواند خطر برخورد با سیاره ما را به همراه داشته باشد.


منبع: https://www.firstpost.com/tech/news-analysis/nasa-finds-life-critical-water-carbon-on-asteroid-bennu-samples-collected-by-osiris-rex-13239542.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *