فضاپیمای Juice برای اولین بار گرانش زمین-ماه را آماده می کند

آژانس فضایی اروپا (ESA) آب میوه ماموریت به سمت مشتری می رود، اما تمام مسیر را در یک خط مستقیم طی نمی کند. در عوض، مانند بسیاری از ماموریت‌های منظومه شمسی، فضاپیما از گرانش سیارات دیگر استفاده می‌کند تا به مسیر خود فشار بیاورد.

اما جویس سال آینده یک مانور غیرمعمول انجام خواهد داد و اولین پرواز کمک گرانشی را در اطراف زمین و ماه انجام خواهد داد. این هفته، این فضاپیما طولانی‌ترین مانور خود را انجام داد تا به موقعیت خود برسد، پیش از اولین پرواز از نوع خود در سال ۲۰۲۴٫

برداشت هنرمند از کاوشگر قمرهای یخی مشتری ESA (JUICE) که به زمین نزدیک می شود. ESA/Lightcurve Films/R. آندرس

در ۱۷ نوامبر، فضاپیمای جویس در یک مانور ۴۳ دقیقه ای ۱۰ درصد سوخت خود را سوزاند و مسیر حرکت خود را طوری تنظیم کرد که برای رویارویی با زمین و ماه در سال آینده در محل قرار گیرد. این فضاپیما بخش دوم این مانور را انجام خواهد داد که در ماه اوت، ابتدا از کنار ماه عبور کرده و سپس از کنار زمین می گذرد.

با استفاده از گرانش هر دوی این اجسام، کمک گرانشی حتی موثرتر خواهد بود. فضاپیماها اغلب از پروازهای زمین برای تقویت استفاده می کنند، اما این اولین بار است که یک فضاپیما از ماه نیز استفاده می کند.


[cc-link url=”https://www.walmart.com/shop/deals/flash-deals” merchant=”5d1aafe0714ede0011f8cac3″ type=”deals-compact” title=”Walmart Black Friday Sale” cta=”See All Deals” image_url=”https://s3.us-east-2.amazonaws.com/ccp-prd-s3-uploads/2023/11/18/6f0d8d9dc54c0a6a0f78d753e0ec81be5c841ef4.jpeg” subcopy=”Plenty of cheap TVs, laptops, as well as Lego sets, kitchen essentials like air fryers, and a deal on the new PS5 ‘Slim’.”]

“این اولین بخش از یک مانور دو قسمتی برای قرار دادن جویس در مسیر صحیح برای رویارویی تابستان آینده با زمین و ماه بود. این اولین سوزش ۹۵% کار را انجام داد و سرعت جویس را تقریبا ۲۰۰ متر بر ثانیه تغییر داد. جولیا شوارتز، مهندس دینامیک پرواز در مرکز کنترل ماموریت ESOC ESA، در یک مصاحبه گفت: بیانیه.

جویس یکی از سنگین‌ترین فضاپیمای بین سیاره‌ای است که تاکنون پرتاب شده است، با جرم کلی حدود ۶۰۰۰ کیلوگرم، بنابراین برای رسیدن به این هدف، نیرو و سوخت زیادی لازم است. در عرض چند هفته، یک بار که مدار جدید جویس را تجزیه و تحلیل کردیم. بخش دوم بسیار کوچکتر از مانور را انجام خواهیم داد. تقسیم مانور به دو قسمت به ما این امکان را می دهد که از شلیک دوم موتور برای رفع هرگونه نادرستی اولی استفاده کنیم.”

شلیک موتور اصلی فضاپیما سوخت زیادی مصرف می کند، بنابراین امید این است که پس از قسمت دوم مانور، جویس تا زمانی که مجبور به کاهش سرعت و ورود به مدار مشتری نشود، نیازی به شلیک مجدد موتور اصلی خود نداشته باشد. تنظیمات کوچک‌تری در طول مسیر با پیشرانه‌های کوچکتر آن انجام می‌شود که استفاده کارآمدتری از سوخت گرانبها هستند.

پس از انجام پرواز زمین-ماه، مسیر فضاپیما شامل چندین پرواز دیگر از زمین و زهره است که به تدریج انرژی خود را افزایش می دهد تا آن را از گرانش خورشید دور کند و به سمت مشتری بفرستد.

جویس قرار است در سال ۲۰۳۱ به مشتری برسد و شما می توانید سفر آن را در جویس الان کجاست؟ صفحه وب.

توصیه های سردبیران







در ۱۷ نوامبر، فضاپیمای جویس در یک مانور ۴۳ دقیقه ای ۱۰ درصد سوخت خود را سوزاند و مسیر حرکت خود را طوری تنظیم کرد که برای رویارویی با زمین و ماه در سال آینده در محل قرار گیرد. این فضاپیما بخش دوم این مانور را انجام خواهد داد که در ماه اوت، ابتدا از کنار ماه عبور کرده و سپس از کنار زمین می گذرد.


منبع: https://www.digitaltrends.com/space/juice-earth-moon-flyby-prep/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *