در ابتدای سال ۲۰۲۳، آلفابت، شرکت مادر گوگل، با تصمیم بیسابقهای برای اخراج ۱۲۰۰۰ کارمند خود، با دورهای از تحول مواجه شد.
این اقدام که به نگرانی در مورد رکود قریب الوقوع نسبت داده می شود، در نیروی کار بازتاب پیدا کرد و تصمیمات استراتژیک غول فناوری را مورد بررسی قرار داد.
همانطور که توسط Business Insider گزارش شده است، طی یک جلسه همه جانبه در روز سه شنبه، ساندار پیچای، مدیرعامل، به سوالاتی در مورد اخراج های بحث برانگیز پرداخت.
یکی از کارکنان به دنبال شفافیت در مورد تأثیر تصمیم بر رشد، سود و زیان، و روحیه کلی در شرکت بود.
مدیر عامل ۵۱ ساله در پاسخ به وخامت اوضاع اذعان کرد و اظهار داشت که گوگل در تاریخ ۲۵ ساله خود با چنین لحظه مهمی روبرو نشده بود. پیچای اعتراف کرد که میتوان روشهای جایگزین را برای گذر از شرایط مورد بررسی قرار داد.
“این یک زمان چالش برانگیز برای هر سازمانی بوده است. در گوگل، ما طی ۲۵ سال گذشته با یک مقطع مشابه مواجه نبودیم. ما متوجه شدیم که اگر اقدامی انجام نمیدادیم، نتایج نامطلوبتری را در پی داشت.
پیچای خاطرنشان کرد: این امر بهعنوان یک بار سنگین بر روی شرکت باقی میماند، بهویژه در میان تغییرات جهانی که امسال شاهد آن بودیم.
پیچای ضمن اذعان به فضای بهبود در رویکرد آنها، اظهار داشت: “معلوم است که این روش درستی برای انجام آن نیست. من فکر می کنم این کاری است که می توانستیم مطمئناً متفاوت انجام دهیم.”
علاوه بر این، Pichai با اشاره به تأثیر مشهود در کانالهای بازخورد کارکنان مانند «Googlegeist»، ضربه مهمی را که به روحیه خاتمه داد، روشن کرد.
کاهش مشاغل بخشهای مختلف شرکت را در بر میگیرد و بر استخدام، کارکردهای شرکتی، مهندسی و تیمهای محصول تأثیر میگذارد.
نکته مهم این است که این پیامدها جهانی بود و بلافاصله بر کارکنان مستقر در ایالات متحده تأثیر گذاشت، همانطور که توسط گوگل اعلام شد.
بحث و جدل پیرامون این تصمیم سوالاتی را در مورد مدیریت این غول فناوری با چالشهای نیروی کار در زمانهای نامشخص اقتصادی ایجاد میکند.
(با ورودی های نمایندگی ها)
منبع: https://www.firstpost.com/tech/layoffs-created-a-big-impact-on-morale-not-the-right-way-says-googles-sundar-pichai-13517352.html