وقتی صحبت از سیمکارتهای الکترونیکی به میان میآید، همه مدلهای تلفن همراه توانایی استفاده از آنها را ندارند. برای مثال، اپل به اشتراک میگذارد که برای استفاده از سیمکارتهای eSIM حداقل به یک مدل iPhone XS، iPhone XS Max، iPhone XR یا آیفون جدیدتر نیاز دارید. علاوه بر این، آیفون های تولید شده در سرزمین اصلی چین، هنگ کنگ و ماکائو به دو سیم کارت نانو برای عملکرد دو سیم کارت محدود می شوند. با این حال، بازدیدکنندگانی که آیفون را در خارج از این کشورها خریداری کردهاند، همچنان میتوانند از ویژگیهای eSIM استفاده کنند.
برای کاربران Android، سازگاری eSIM در برندها و مدلها متفاوت است. برای اینکه بدانید دستگاه Android شما با eSIM سازگار است، به تنظیمات > درباره > نمایش EID بروید. اگر بتوانید یک شماره EID پیدا کنید، به این معنی است که دستگاه شما با eSIM سازگار است.
حتی اگر تلفن همراه شما با eSIM سازگار باشد، ممکن است دستگاه شما به شرکت مخابراتی شما قفل شده باشد، به این معنی که تا زمانی که قرارداد خود را به پایان نرسانید، مجاز به فعال کردن eSIM نیستید. برای بررسی اینکه آیا شرکت مخابراتی شما میتواند از سیمکارتهای الکترونیکی آیفون پشتیبانی کند، به تنظیمات > عمومی > درباره مراجعه کنید. سپس به پایین پیمایش کنید تا Carrier Lock را ببینید و بررسی کنید که “بدون محدودیت سیم کارت” نوشته شده است یا خیر. اگر مطمئن نیستید یا به نظر نمی رسد که سیم کارت الکترونیکی خود را کار کند، برای تأیید با شرکت مخابراتی خود تماس بگیرید.
از سوی دیگر، اکثر گوشیهای هوشمند مدرن میتوانند از طریق استیکهای اینترنتی قابل حمل به نقاط اتصال Wi-Fi دسترسی پیدا کنند. بنابراین، اگر با مدل قدیمیتر یا گوشی قفل شده سفر میکنید، ممکن است یک وای فای خارجی تنها گزینه شما باشد.
منبع: https://www.slashgear.com/1462301/esim-vs-wifi-for-traveling-pros-cons/