در اولین اقدام، دادگاه چین حق چاپ را به یک تصویر تولید شده توسط هوش مصنوعی اعطا می کند و هنرمندان را عصبانی می کند

همانطور که قاضی مسئول این حکم برجسته اظهار داشت، تصمیمی پیشگامانه توسط یک دادگاه چینی، با به رسمیت شناختن حق چاپ یک تصویر تولید شده توسط هوش مصنوعی (AI)، برای تسریع خلاقیت و ایجاد رونق قابل توجهی برای صنعت در حال رشد هوش مصنوعی است.

دادگاه اینترنتی پکن در یک حکم بی‌سابقه در سرزمین اصلی چین، در ماه نوامبر حکم داد که تصویری که از طریق نرم‌افزار تبدیل متن به تصویر Stable Diffusion ایجاد شده است، به دلیل اصالت و مشارکت فکری خالق انسانی آن، به عنوان اثر هنری تحت حمایت حق نسخه‌برداری واجد شرایط است.

قاضی ژو جی طی سخنرانی اخیری که توسط خبرگزاری آنلاین چینی گزارش شد، تاکید کرد: اقدام دادگاه برای اعطای وضعیت قانونی به محتوای تولیدی هوش مصنوعی، تحت شرایط خاص در این مورد، به عنوان تلاشی برای الهام بخشیدن به افراد برای مشارکت در تلاش‌های خلاقانه با استفاده از ابزارهای جدید تلقی می‌شود. کاغذ.

قاضی در مورد تأثیر منفی احتمالی بر صنعت در صورتی که محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی به عنوان اثر هنری شناخته نشود، ابراز نگرانی کرد و اظهار داشت: “اگر هیچ محتوایی که با مدل های هوش مصنوعی ساخته شده است را اثر هنری در نظر نگیرد، این ضربه ای به صنعت وارد می کند.”

در حالی که این حکم بحث های داغی را در مورد اینکه آیا محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی باید توسط قوانین کپی رایت محافظت شود، برانگیخته است، دادگاه اینترنت پکن تاکید می کند که اختلافات آینده مربوط به بیان شخصی نویسنده در ایجاد تصویر با کمک هوش مصنوعی باید مورد به مورد ارزیابی شود. . .

سابقه قانونی از یک دعوی حقوقی نقض مالکیت معنوی که در ماه مه سال گذشته توسط شاکی به نام لی آغاز شد، که از برنامه Stable Diffusion از استارت‌آپ ایالات متحده StabilityAI برای ایجاد تصویری در پلتفرم رسانه اجتماعی چینی Xiaohongshu استفاده کرد، پدید آمد.

لی وبلاگ نویس لیو را متهم کرد که از تصویر تولید شده توسط هوش مصنوعی بدون اجازه در پلتفرم اشتراک‌گذاری محتوای Baijahao متعلق به Baidu استفاده کرده است. دادگاه به نفع لی رای داد و تصویر تولید شده توسط هوش مصنوعی را یک اثر هنری بر اساس ورودی مداوم انسان به دستورات و تنظیمات پارامترهایی دانست که منعکس کننده “انتخاب زیبایی شناختی و قضاوت شخصی” است.

قاضی ژو بر توجه حکم به پیامدهای بالقوه برای “صنایع نوظهور” در طول سخنرانی خود تأکید کرد و امیدوار بود که تصمیم در این مورد بتواند به عنوان مرجعی برای اختلافات آینده باشد.

تصمیم دادگاه با آرزوهای در حال تحول چین برای هوش مصنوعی مولد، همزمان با پیشرفت های جهانی در فناوری هوش مصنوعی، همسو است. بر اساس گزارش گروه CCID وابسته به وزارت صنعت و صنعت، پیش‌بینی‌ها نشان می‌دهد که صنعت مولد هوش مصنوعی چین تا سال ۲۰۳۵ به ارزش اقتصادی ۳۰ تریلیون یوان کمک می‌کند که یک سوم ارزش جهانی پیش‌بینی‌شده صنعت ۹۰ تریلیون یوان را تشکیل می‌دهد. فناوری اطلاعات.

(با ورودی های نمایندگی ها)


منبع: https://www.firstpost.com/tech/in-a-first-chinese-court-grants-copyright-to-an-ai-generated-image-riles-up-artists-13620202.html

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *