EPA گزارش می دهد که افزایش بهره وری سوخت در سال گذشته ثبت شده است، اما هنوز کافی نیست.
ایالات متحده در سال گذشته شاهد افزایش بی سابقه ای در بهره وری سوخت بود، اما هنوز از آنچه برای رسیدن به ضرب الاجل های نزدیک به سرعت لازم است فاصله دارد. به لطف عشقشان به وسایل نقلیه بزرگ، خودروسازان آمریکایی از رقبای خود در زمینه دریافت مایل بیشتر به ازای هر گالن بنزین عقب افتاده اند.
طبق آخرین گزارش EPA، مصرف سوخت در دنیای واقعی در مدل سال ۲۰۲۲ کمی افزایش یافت و به ۲۶ مایل در هر گالن رسید. گزارش روند خودرو. بر اساس گزارش EPA، این افزایش ۰٫۶ مایل بر گالن نسبت به سال قبل است که ظاهراً “بیش از دو برابر نرخ سالانه بهبود مصرف سوخت” در ۹ سال گذشته است.
اما در حالی که آژانس این بهبود تدریجی را جشن می گیرد، هنوز راه زیادی برای رسیدن به استانداردهای بهره وری سوخت که ایالات متحده برای خود تعیین کرده است، در پیش است. قرار است تا سال ۲۰۲۶، وسایل نقلیه به میانگین برسد ۴۹ مایل در هر گالن. اداره ملی ایمنی ترافیک بزرگراه (NHTSA) آن قانون را نهایی کرد در سال ۲۰۲۲ و در اوایل امسال، آن را پیشنهاد شده حتی استانداردهای بالاتر برای خودروهای ساخته شده بین سال های ۲۰۲۷ و ۲۰۳۲٫
قرار است تا سال ۲۰۲۶، وسایل نقلیه به میانگین برسد ۴۹ مایل در هر گالن
این یک شکاف به ظاهر عظیم بین آرزوهای ایالات متحده و بهره وری سوخت امروز باقی می گذارد. خوشبختانه، ردیابی پیشرفت به سادگی مقایسه این اهداف با داده هایی که EPA در گزارش دیروز خود منتشر کرد، نیست. داده ها در دنیای واقعی مصرف سوخت، که EPA آن را ارزیابی کرده است، کمتر از آن است انطباق داده ها – همان چیزی است که در قوانین NHTSA استفاده می شود.
دادههای واقعی برآورد شده با استفاده از تستهای آزمایشگاهی اندازهگیری میشوند که شرایط جاده و نحوه رانندگی افراد را بهتر منعکس میکنند. به گفته دن بکر، مدیر کمپین حمل و نقل ایمن آب و هوا در مرکز تنوع زیستی، اعداد برای مصرف سوخت در دنیای واقعی حدود ۲۵ درصد کمتر از داده های رسمی مطابقت ممکن است نشان دهند.
با در نظر گرفتن این موضوع، خودروسازان اگر بخواهند ظرف چند سال به ۴۹ مایل بر گالن برسند، هنوز باید پیشرفت بیشتری داشته باشند. قرار است راندمان سوخت برای سال های مدل ۲۰۲۴-۲۰۲۵ هر سال ۸ درصد افزایش یابد تا مطابق با این هدف باشد.
شرکت های خودروسازی آمریکایی – به استثنای تسلا – با توجه به اینکه از برندهای دیگر کشورها عقب هستند، باید سخت کار کنند. میانگین مصرف سوخت برای فورد، جنرال موتورز، و شرکت مادر جیپ و دوج استلانتیس در سال گذشته بین ۲۱ تا ۲۳ مایل در هر کیلوگرم بوده است. آنها از خودروسازان خارجی مانند هیوندای و هوندا که در صدر فهرست قرار دارند با رسیدن به حدود ۲۹ مایل بر گالن عقب مانده اند.
در پشت این نابرابری مقصران آشکاری وجود دارد. محبوبیت فزاینده کامیون ها و شاسی بلندها باعث کاهش مصرف سوخت خودروهای ساخت آمریکا شده است. این نیز پیامدهای بهداشتی و زیست محیطی گسترده تری دارد.
وسایل نقلیه مسافربری بزرگتر از خودروهای کوچکتر گاز بیشتری می سوزانند، که به این معنی است که آنها ایجاد آلودگی بیشتر در لوله اگزوز که کیفیت هوا را بدتر می کند و باعث تغییرات آب و هوایی می شود. خودروهای برقی بزرگتر نیز مشکل ساز هستند، زیرا آلودگی ذرات بیشتری را در اثر فرسودگی جاده ها و لاستیک ها ایجاد می کنند.
EPA گزارش می دهد که خوشبختانه میزان انتشار دی اکسید کربن گرمایش سیاره از وسایل نقلیه جدید همچنان ۳ درصد کاهش یافته و به پایین ترین حد خود در سال گذشته رسیده است. اما کامیون ها و شاسی بلندها توانستند برخی از این پیشرفت ها را از بین ببرند.
گزارش EPA میگوید: «روند طولانیمدت دور شدن از خودروهای سدان/واگن و به سمت انواع خودروهایی با مصرف سوخت کمتر و انتشار CO2 بیشتر، برخی از مزایای ناوگان را که در غیر این صورت از پیشرفتهای هر نوع خودرو حاصل میشد، خنثی کرده است».
بکر میگوید: «شرکتهای آمریکایی احمق و کوتهبین بودهاند. آنها ترجیح میدهند به فروش دستگاههای گازسوز که از آن پول درآوردهاند، ادامه دهند تا اینکه به وسایل نقلیه با فناوری پیشرفته که آینده هستند، روی آورند.»
بکر به غیر از ساخت وسایل نقلیه الکتریکی، اشاره می کند که شرکت ها در اتخاذ سایر فناوری های صرفه جویی در سوخت کند بوده اند. به عنوان مثال، توربوشارژرها می توانند با استفاده از گرمای اتلاف، خودروها را در مصرف سوخت بیشتر کنند. اما این فناوری تنها به ۳۷ درصد از خودروهای مدل سال ۲۰۲۲ تولیدکنندگان بزرگ راه یافت. خودروسازان لوکس با استفاده از توربوشارژ تقریباً در تمام خودروهای BMW و ۹۰ درصد از ناوگان ۲۰۲۲ مرسدس، بیشترین استقبال را داشتند. Stellantis با تنها ۱۳ درصد کمترین میزان پذیرش را داشت.
بکر میگوید: وقتی صحبت از دستیابی به اهداف بهرهوری سوخت میشود، «همه شرکتهای خودروسازی فناوری لازم برای انجام این کار را دارند». “این مکانیک خودرو است، نه علم موشک.”
منبع: https://www.theverge.com/2023/12/21/24010938/car-suv-truck-fuel-efficiency-emissions-epa-trends-report