قبل از تلسکوپ فضایی جیمز وب با نگاهی به اورانوس، تصور اکثر مردم از سیاره هفتم چیزی بیش از یک توپ آبی روشن نبود که در منظومه شمسی دوردست پرت می شود.
بعد از مادون قرمز پیشرو تغییر کرد فضا رصدخانه شروع به مطالعه کرد دنیای غول یخی اوایل امسال، سیاره ای با حلقه های عمودی را مورد توجه قرار داد، بیش از دوجین قمرطوفان های جذاب و یک نقطه روشن در قطب شمال آن که به عنوان کلاهک قطبی شناخته می شود.
در حال حاضر تصاویر جدید از تلسکوپ، همکاری بین ناسا و آژانسهای فضایی اروپا و کانادا، در حال روشن کردن این رویداد فصلی در قطب شمال اورانوس هستند، که به نظر میرسد زمانی که نور خورشید بیشتری به این منطقه برخورد میکند، سیاره به انقلاب خود نزدیک میشود. سپس نقطه قطبی در پاییز ناپدید می شود.
ممکن است توییت حذف شده باشد
در مقایسه با عکس فوری وب از اورانوس در ماه آوریلبرخی از جزئیات این ویژگی – کلاهک داخلی روشن و سفید و خط تیره در پایین کلاهک قطبی، در پایینتر سیاره – راحتتر دیده میشوند.
با توجه به این گزارش، “چند طوفان درخشان نیز در نزدیکی و زیر مرز جنوبی کلاهک قطبی دیده می شود.” بیانیه ناسا. «تعداد این طوفانها و اینکه چقدر و در کجا در جو اورانوس ظاهر میشوند، ممکن است به دلیل ترکیبی از اثرات فصلی و هواشناسی باشد.»
سرعت نور Mashable
با ثبت نام با ما موافقت می کنید شرایط استفاده و سیاست حفظ حریم خصوصی.
چه زمانی اورانوس با رسیدن به انقلاب بعدی خود در سال ۲۰۲۸، اخترشناسان امیدوارند هر گونه تغییر در این ویژگی ها را مشاهده کنند. رسیدن به عمق آنها به دانشمندان کمک می کند تا جو پیچیده جهان را درک کنند.
اعتبار: NASA/ESA/CSA/STScI
چون اورانوس به پهلو می چرخد، شدیدترین فصول منظومه شمسی را دارد. نزدیک به یک چهارم از هر سال اورانایی، خورشید به یک قطب می تابد و نیمه دیگر سیاره را وارد زمستانی تاریک می کند که بیش از دو دهه طول می کشد.
اورانوس که نزدیک به ۲ میلیارد مایل از زمین فاصله دارد، از مواد “یخی” مانند آب، متان و آمونیاک ساخته شده است که دور یک هسته سنگی کوچک پیچیده شده است. برای اورانوس ۸۴ سال طول می کشد تا به دور خورشید سفر کند.
وب توانست حلقه های کم نور درونی و بیرونی اورانوس، از جمله حلقه گریزان زتا – حلقه نازک و کم نور نزدیک به سیاره را به تصویر بکشد. همچنین بسیاری از آنها را گرفت ۲۷ قمر سیاره.
موضوعات
ناسا
منبع: https://mashable.com/article/james-webb-space-telescope-uranus-polar-cap