مدیر واحد آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران از برگزاری رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت خبر داد و گفت: در این رویداد با مشارکت ۳ دانشگاه علوم پزشکی کشور در خصوص ۳ محور «تشخیص تداخلات دارویی»، «دستیار هوشمند خودمراقبتی» و «کاهش مرگ و میر ناشی از بیماری های قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی» بحث و تبادل نظر خواهد شد.
به گزارش ایسنا، دکتر سیداحمد رضایی در نشست خبری امروز که در محل دانشگاه علوم پزشکی تهران برگزار شد، با اشاره به برگزاری رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت، گفت: این رویداد با مشارکت دانشگاه علوم پزشکی تهران در کنار دو دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی و ایران و با هماهنگی مرکز ملی فضای مجازی برگزار میشود و هر کدام از این دانشگاهها عهدهدار برگزاری یکی از محورهای این رویداد شدند.
وی «تشخیص تداخلات دارویی»، «دستیار هوشمند خودمراقبتی» و «کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی» را از محورهای این رویداد ملی ذکر کرد و یادآور شد: موضوعی که به دانشگاه علوم پزشکی تهران واگذار شد، موضوع کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی با استفاده از هوش مصنوعی است.
رضایی اظهار کرد: دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی عهدهدار موضوع بررسی تداخلات دارویی و دانشگاه علوم پزشکی ایران عهدهدار موضوع استفاده از دستگاههای خود مراقبتی است.
مدیر واحد آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه هر ۳ محور این رویداد ملی بر پایه هوش مصنوعی است، افزود: دانشگاه علوم پزشکی تهران به دلیل سابقهای که در حوزه قلب و عروق دارد و ایجاد پژوهشکده پیشگیری از بیماریهای قلبی و عروقی، عهدهدار محور کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی شد و مقرر شد این محور را در این رویداد به پیش ببریم.
وی با اشاره به مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی، خاطر نشان کرد: زمانی که موضوع هوش مطرح میشود، ساختار هوش انسان به ذهن متبادر میشود. هوش مصنوعی نیز همانند هوش انسان دارای ورودی، خروجی و پردازش است؛ ولی تحلیل در مغز انسان دارای یک پروسه پیشرفته است و این بخش است که انسان را از سایر موجودات متمایز میکند.
رضایی با بیان اینکه در طول تاریخ انسان همواره به دنبال پیاده کردن مدل مغز انسانی بوده است، گفت: از این رو کامپیوترها بر این مبنا به وجود آمدهاند و به مرور مدلهای آن کاملتر شده است و در نهایت دانشمندان به این نتیجه رسیدهاند که مدل مغزی انسان بهترین مدل نسبت به سایر مدلها هستند.
وی با اشاره به توسعه فناوریهای مرتبط با هوش مصنوعی، گفت: برای این موضوع رشتههای فوق تخصصی ایجاد شده است و به موازات آن همتراز با سایر کشورها، تحقیقات زیادی در کشور انجام شده و اعتقاد داریم که در این زمینه باید سرمایهگذاری شود و میتوانیم در این زمینه از هوش مصنوعی استفاده کنیم تا سلامت انسانها را ارتقاء دهیم.
مدیر واحد آمار و فناوری اطلاعات دانشگاه علوم پزشکی تهران با اشاره به نقش هوش مصنوعی در ارتقای سلامت و تشخیص بیماریها و درمان و توانبخشی، یادآور شد: هوش مصنوعی توانسته است در حیطههای تشخیصی و درمان و توانبخشی استفاده شود تا سلامت انسان ارتقاء یابد.
وی با اشاره به بار قلبی و عروقی، افزود: از آنجایی که هرم سنی کشور به سمت پیر شدن میرود و بیماریهای قلبی و عروقی بخش عمدهای از بیماریهای سن پیری را تشکیل میدهد، از این رو شایسته است از ابزارهای مجهز به هوش مصنوعی بهره ببریم تا بتوانیم با پیشگیری و تشخیص زودهنگام، از بروز بیماریها تا آنجایی که ممکن است، جلوگیری کنیم.
وی تاکید کرد: دانشگاهها و شرکتهای دانشبنیان میتوانند در توسعه این ابزارها نقش مهمی ایفا کنند و در این حیطههای هوش مصنوعی که منجر به کاهش مرگ و میر بیماریهای قلبی و عروقی خواهد شد، گامهای مؤثری بردارند.
وی ابراز امیدواری کرد که در انتهای این رویداد بهترین ایده و محصول انتخاب شود تا زمینه کاهش مرگ و میر ناشی از بیماریهای قلبی و عروقی را در کشور فراهم کند.
به گزارش ایسنا، رویداد ملی هوش مصنوعی و سلامت با تمرکز بر کاهش مرگ و میر بیماریهای قلبی و عروقی در روز ۲۴ آبان ماه در سالن اجلاس تهران برگزار خواهد شد.
انتهای پیام
منبع: https://www.isna.ir/news/1402080805631/%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%DB%8C-%D8%B1%D9%88%D8%B4-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D8%A7%D9%87%D8%B4-%D9%85%D8%B1%DA%AF-%D9%88%D9%85%DB%8C%D8%B1-%D9%86%D8%A7%D8%B4%DB%8C-%D8%A7%D8%B2-%D8%A8%DB%8C%D9%85%D8%A7%D8%B1%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D9%82%D9%84%D8%A8%DB%8C-%D9%88-%D8%B9%D8%B1%D9%88%D9%82%DB%8C